Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Partizan je pobedio Bačku u devetom kolu Superlige rezultatom 2:1 (0:0), ali trener Aleksandar Stanojević nije bio potpuno zadovoljan posle trijumfa.

Dosta oscilacija viđeno je u igri crno-belih protiv slabijeg rivala, pa zato i ne čudi reakcija Stanojevića.

PROČITAJTE JOŠ

„Bilo je teško, nismo kontrolisali meč u potpunosti. Igrači su bili umorni i teški posle 120 minuta u Belgiji. Nismo bili na nivou, ali važna je pobeda i da odmorimo za sledeći okršaj. Morali smo da iskoristimo neke šansse u napadu, a u odbrani da budemo čvršći i da ne dozvolimo protivniku da lako dolazi u našu trećinu. Ali, momci su umorni i u nekom delu razumem ovo. Zadovoljan sam pobedom, što su se momci vratili psihološki posle poraza u Belgiji, a nisam zadovoljan sam dosta nekih stvari koje moramo da popravimo“, isakao je šef struke crno-belih.

Foto: FK Partizan

Osvrnuo se zatim Stanojević na prelazni rok koji traje do 5. oktobra.

„Raduje me što sam upoznao igrače još više i što sam video slabosti koje imamo. Definitivno mi je jasnija slika šta moramo da dovedemo, šta nam je potrebno. Da, strepeo sam poslednjih 10 minuta kada je protivnik postigao gol. Uvukla se neka nesigurnost. Ali, teško je igrati kada vam je rival na „plus devet“, izjavio je Aleksandar Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare