Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević najavio je da neće odmarati igrače pred "večiti" derbi i da će izvesti najjači tim u predstojećoj utakmici protiv Metalca, ali je rekao da će biti promena u sastavu zbog obaveza brojnih igrača u reprezentacijama.

„Ako pričamo o derbiju, posle Metalca ćemo imati četiri dana do derbija, nema potrebe da odmaramo igrače, to je dovoljno vremena da se oporave. Nama još dva igrača nisu došla. Svi su odigrali mnogo utakmica i izvešću najsvežiji i najbolji tim. Ne razmišljam da nekoga odmaram za derbi. Neću ni ići na derbi ako ne pobedimo sutra. Igraćemo sa najboljim timom u ovom trenutku, ali mora da bude rotacija, igrači su premoreni“, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

PRROČITAJTE JOŠ

Fudbaleri Partizana igraju u subotu na svom terenu od 19.05 protiv Metalca, utakmicu 29. kola Super lige Srbije. Prvenstvo se nastavlja posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija, a Partizan je nacionalnim selekcijama dao 11 igrača.

„Najteže utakmice su pre i posle derbija. Imali smo situaciju da smo sa Metalcem igrali nerešeno, a posle derbija smo izgubli u Nišu. Šta mi znači da igramo derbi ako ne pobedimo prethodnu utakmicu. Nadam se da ćemo biti pravi. Bitno nam je da ostvarimo dobar rezultat, nećemo kalkulisati šta će biti za sledeću utakmicu, interesuje me samo na koji način ćemo pokušati da pobedimo Metalac“, naveo je Stanojević.

On je rekao da će posle treninga u petak odlučiti o sastavu jer ne zna u kakvom su stanju igrači, pošto još nije video Takumu Asana i Bibrasa Natha, koji je odigrao sve tri utakmice za Izrael u kratkom periodu. Napomenuo je i da je selekcija Crne Gore, za koju su igrali Igor Vujačić i Aleksandar Šćekić, imala teške utakmice.

Fudbaler Partizana Žan Kristof Bajbek je ponovo povređen, na to se osvrnuo i Stanojević.

„On ima specifičnu situaciju, često je bio povredjen. Sve su to bezazlene stvari, taman uđe u ritam i povrede ga odvoje. Žao mi je i zbog njega i zbog nas što ne može da nam pomogne, ali na neke stvari ne možete da utičete“, rekao je Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar