Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Aleksandar Stanojević je na konferenciji za medije održanoj putem interneta pred meč Superlige sa Spartakom najavio da će protiv Subotičana izvršiti veliki broj promena u postavi crno-belih.

Trener crno-belih je na početku podsetio na prvu utakmicu koju je u jesenjem delu Partizan odigrao u Subotici (završena pobedom tima iz Humske 2:1), i najavio da bi ona trebalo da posluži kao svojevrstan vodič za njegove fudbalere pred susret 33. kola Superlige:

PROČITAJTE JOŠ...

„Sećamo se poslednje utakmice sa Spartakom koju smo igrali u Subotici, koja je bila veoma neizvesna. Spartak napada sa dosta igrača, mogu u svakom trenutku da budu opasni. Mi igramo kod kuće, u dobroj smo formi. Očekujemo dobru utakmicu“, rekao je Stanojević.

Nakon polufinalnog duela Kupa Srbije protiv Vojvodine Stanojević ima određenih problema, pa će od 19.30 na teren stadiona crno-belih istrčati neki novi igrači:

„Miljković je imao jedan start na početku utakmice i ne može da igra. Izašli smo dosta roviti i problematični iz te utakmice, promenićemo dosta igrača za narednu. To su sve normalne stavri u našem profesionalizmu“, dodao je Stanojević.

Trener Partizana je istakao da je neko ko „voli da se svakodnevno dokazuje, prihvata odgovornost, i da je najvažnije da li mu ekipa veruje ili ne“:

„Takođe, da li vam klub veruje ili ne i da li vam navijači veruju ili ne veruju. Ako između te tri stvari ima neki zarez, možemo da pričamo na temu ostavke. Što se tiče pritiska, njega nemam jer ja uvek nametnem veći pritisak nego što bilo ko drugi može da ga nametne, jer sam svestan šta znači voditi Partizan. Obaveza i odgovornost su ogromni.

Dve stvari su bitne za uspeh trenera, rezultat koji vam daje legitimitet. Druga važna stvar, ako nemate rezultate, da li vi i ljudi sa kojima radite imate osećaj da to ide u dobrom pravcu. U svakom trenutku sam spreman da stavim znak pitanja pored svog imena. Uvek će tako biti“, zaključio je Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar