Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

Deluje kao davna prošlost kada je Partizan eliminisan od belgijskog Šarloa u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Taj poraz je zadao ozbiljan udarac crno-belima, naročito u finasijskom smislu, a ionako lošu sezonu, učinio rezultatski još gorom.

PROČITAJTE JOŠ

Šarloa je u tom trenutku bio lider u Belgiji, pobeđivao sve redom, ali je kasnije počeo da pada, da bi u poslednja dva meseca krenuo potpuni sunovrat.

Belgijski tim je nizu je od devet utakmice bez trijumfa, što je izazvalo revolt navijača. Oni su pred meč sa Eupenom u Kupu Belgije, upali na teren i izazvali haos.

Najvatrenije pristalice su zauzele teren sa jednim zahtevom, da razgovaraju sa predsednikom kluba Mehdijem Bajatom. Predsednik se nije pojavljivao, ali kako su navijači odbijali da napuste teren i meč je uveliko kasnio, prvi čovek kluba je izašao kako bi utakmica mogla da se odigra.

On je tvrdio da je sve u redu i da nema razloga za brigu.

„Nikad nismo bili ovako stabilni kao što smo danas. Uspeli smo da se finansijski održimo u vremenu pandemije koronavirusa“, rekao je Bajat, a navijači su mu zviždali.

Navijači nisu želeli da prave više problema, dobili su šta su tražili, ali uz naznaku da se neće na ovome završiti.

Posted by Storm Ultras 2001 – Officiel on Saturday, April 17, 2021

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar