Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Nenad Lalatović, trener fudbalera Vojvodine, bio je izuzetno emotivan po završetku utakmice polufinala Kupa Srbije protiv Partizana.

Partizan je do pobede došao golom Svetozara Markovića u 11. minutu meča, a Lalatović je istakao da su crno-beli bili bolji samo za taj jedan gol:

PROČITAJTE JOŠ...

„Jeste Partizan bio bolji, ali samo prvo poluvreme. Drugo poluvreme je Vojvodina bila bolja“, rekao je trener tima iz Novog Sada, nakon čega je dodao:

„Partizan je odugovlačio… Ne želim da kažem ono što bih inače rekao da neko ne bi pogrešno shvatio, ali Partizan je veliki klub, nije mu potrebno da se igrači valjaju po travi, da odugovlaće. Trebalo je da probaju da nam daju dva tri gola, da napadaju… Ja im čestitam na prolasku u finale, želim im puno sreće protiv Crvene zvezde. Moji igrači su ostavili dobar utisak, bili su dobri na terenu, ostavili su srce“, rekao je Lalatović u dahu.

U poslednje vreme Lalatović je više puta povezivan sa odlaskom iz Vojvodine, a šef struke tima iz Novog Sada je to prokomentarisao na sledeći način:

„Ako nekome smetam, ja ću otići. Ovo je moćna Vojvodina koju želim, zbog koje se Partizan branio drugo poluvreme.“

Na kraju, Lalatović, inače bivši kapiten i trener Crvene zvezde je otkrio za koga će navijati u finalu Kupa Srbije:

„Za Vojvodinu.“

Sa druge strane, Aleksandar Stanojević je istakao da utakmica nije bila lepa, ali…

„Nije bilo šansi, možda je bila i loša utakmica generalno, ali eto. Igrali smo takmičarski, važno je da smo dobili“, kratak je bio trener Partizana u izjavi za Arenu Sport po završetku meča.

Finale između beogradskih crveno i crno-belih trebalo bi da bude odigrano 25. maja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar