Aleksandar, Stanojević, Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Aleksandar Stanojević je uoči derbija zadovoljan trenutnom pozicijom u kojoj Partizan dočekuje meč sa Crvenom zvezdom.

PROČITAJTE JOŠ

„Znamo svi šta znači derbi, posebno našim navijačima. Kao što sam pričao važno je bilo da veliki rival ne može u derbiju da nam se rezultatski odlepi. Imamo totalno ravnopravnu trku za titulu. Zbog toga sam zadovoljan i mogu reći da spremni dočekujemo utakmicu u nedelju“. rekao je trener crno-belih.

On je takođe izrazio zadovoljstvo rezultatima Rikardovih pregleda.

„Rikardo je sinoć uradio magnetnu rezonancu, ima malo oštećenje, ali nije rizik da igra utakmicu. Samo je pitanje jačina bola, ali poznavajući njega mislim da će igrati. Što se tiče ostalih, Pantić nije u konkurenciji, što mi je mnogo žao, budući da je bio u sjajnoj formi. Ostatak ekipe je u dobrom stanju, istakao je Stanojević.

On se nada atraktivnom meču u nedelju.

„Što se tiče dobrih rezultata u Evropi i nas i Crvene zvezde, mislim da nam to dozvoljava da malo relaksiranije uđemo u derbi. Da pokušamo da igramo sa više rizika, da navijači uživaju. Treba da napravimo pravi praznik fudbala, da svi uživaju“, rekao je Stanojević.

Trener Partizana je ostao nedorečen i po pitanju šansi da zaigra Suma.

„Suma mesec dana nije trenirao sa ekipom. Iz medija sam saznao da je Suma priznao da je pogrešio i da je spreman za derbi. Nemam sujetu, gledam šta je najbolje za nas. Da li će igrati zavisi od mnogo faktora“, zaključio je.

BONUS VIDEO  Stankovič pred večiti derbi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar