Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković čestitao je svom timu plasman šesnaestinu finala Lige Evrope, nakon što su crveno beli kod kuće osvojili bod protiv Hofenhajma (0:0).

Zvezda je na taj način zauzela drugo mesto u grupi, pa u poslednje kolo ulazi rasterećena. Stanković je prokomentarisao i što utakmica protiv Hofenhajma nije bila preterano lepa za oko.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne gledam na lepotu. Ne zanima me leota. Zanima me rezultat. Dobro smo stajali na terenu. Oni su jedna ozbiljna ekipa. Čestitke igračima, klubu, stručnom štabu i svim navijačima. Uopšte nije bilo lako izboriti sve ovo. Znamo koliko smo radili, želeli smo ovo evropsko proleće. Nismo se dali iako smo igrali protiv kvalitetnijeg protivnika. Kolo pre kraja imamo deset bodova i obezbeđeno evropsko proleće. Sta tražiti više?“

Stanković je rekao da još ne razmišlja o poslednjoj utakmici u grupnoj fazi i tome kome će dati šansu i da li će igrati u podmlađenom sastavu.

„Imam 22 momka koji su standardni i to pokazuju iz utakmice u utakmicu. I oni što su van, jedva čekaju da se vrate. I mi jedva čekamo, paklen nam je ritam do kraja decembra. Ne šalim se kada kažem da spremam utakmicu po utakmicu jer tako gledam šta imamo, ko je zdrav, ko nije, ko je umoran… Nekada je nekoga previše rizično staviti da igra, onda može da bude duža pauza“, kazao je Stanković.

Zvezda će do kraja grupne faze igrati još sa Slovanom, narednog četvrtka u Liberecu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare