Kolarov i Žigić; Foto: Printscreen/Nova.s

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je brodolom u utakmici sa Rusijom na startu nove sezone Lige nacija - 3:1 (0:0), a pojedini momenti ostaće zauvek upamćeni.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski fudbal u jednom snimku i jednoj fotografiji. Tako se najkraće može opisati meč „orlova“ u Moskvi.

Centralni štoper Nikola Maksimović je dvaput pao sam ko duh, noge su mu se „vezale u čvor“… Valjda od veštačke podloge na stadionu Dinamo Moskve, nije mu prijala trava.

Prvi put je defanzivac Napolija pao u 45. minutu, kada na sreću Srbija nije kažnjena. Ipak, spasa nam nije bilo kada se identična scena, odnosno pad, dogodio u 81. minutu.

PROČITAJTE JOŠ Ruska legenda: Srbija igrala fudbal, mi na rezultat

Maksimović se kao poslednji igrač odbrane sapleo i prepustio loptu korpulentnom Dzjubi, kojem nije bilo teško da matira Dmitrovića za nedostižnih i konačnih 3:1.

Takođe, simpatična je i scena kada Nikola Žigić, kao jedan od pomoćnika selektora Ljubiše Tumbakovića, objašnjava Aleksandru Kolarovu šta treba da radi kada uđe u igru.

U 61. minutu izvršena zamena, na teren je ušao kapiten Aleksandar Kolarov, najstariji i najiskusniji „orao“, dok je izašao debitant Pavlović, a u centru pažnje našao se i čuveni napadač Crvene zvezde koji je imao šta da kaže iskusnom levom beku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare