EPA-EFE/LUKASZ GAGULSKI

Srbija mora da pobedi ako želi plasman u A diviziju, Švedska bez šansi za prolaz

Fudbalska reprezentacija Švedske gostovaće Srbiji na stadionu „Rajko Mitić“ u subotu od 20.45 u petom kolu divizije B u Ligi nacija, ali će stići u oslabljenom sastavu.

PROČITAJTE JOŠ:

U Beograd neće doći Aleksander Isak, napadač kojeg je Njukasl nedavno platio 70 miliona evra.

„To je tužno najviše za Aleksa, ali i za nas kao tim. Ali nakon pričanja sa medicinskim timom i njim, najbolja odluka je za njega da napusti ekipu. Nadam se da će se vratiti što je pre moguće. Nećemo pozivati nijednog novog igrača“, rekao je selektor Švedske Jane Anderson nakon što je Isak napustio kamp reprezentacije.

Njegov izostanak nije jedini problem sa kojim se Švedska suočava, pošto su pod znakom pitanja za meč sa Srbijom i Robin Olsen i kapiten Emil Forsberg.

Golman Aston VIle je na okupljanje stigao sa povredom kolena, dok je zvezda Lajpciga Forsberg takođe pod budnim okom lekarskog tima nakon neugodnog udarca koji je zadobio u meču Bundeslige.

Takođe, u Beograd nisu doputovali ni Jesper Karlson i Albin Egdal, a poziv selektora odbili su Martin Olson i Filip Dagerstal.

Švedska je trenutno u seriji od tri utakmice bez pozitivnog rezultata, dok Srbija sa dve pobede ima priliku da ode u diviziju A.

BONUS VIDEO Vuletić: Kako su prodati Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar