Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Španski reprezentativac Dijego Kosta je opisao kako je izgledalo njegovo lečenje kod čuvene doktorke Marijane Kovačević.

On je naveo da je u Beograd došao na preporuku kolega, pošto je morao hitno da se oporavi od povrede tokom 2014. godine.

Kosta je za ESPN rekao da se kaje što je prihvatio neispitanu metodu lečenja, ali i da je bol koji je osećao – nestao.

PROČITAJTE JOŠ

„Imao sam dva tretmana od po dva sata. Pre toga me je strašno boleo mišić, a posle terapije nisam osećao nikakav bol“, rekao je Kosta.

On je dodao i da je „bilo raznih priča o tretmanu konjskom placentom, ali i da je bilo mnogo laži“.

Doktorka Kovačević se o tome oglasila putem „Večernjih novosti„, demantujući da se njena terapija zasniva na korišćenju konjske placente.

„Kosta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio“, navela je ona.

Uprkos navodima domaćih medija da se Kosta pokajao što je obavio tretman, on je zapravo rekao da mu je žao što se izlečio jer je na startu finala Lige šampiona zadobio drugu povredu zbog koje je morao da napusti teren.

„Pre nego što sam i istrčao na teren osetio sam neki grč kada sam poskočio. Probao sam da igram, ali nisam mogao. Bolje bi bilo da nisam probao niti išao na terapiju, jer bi ostavio mesto nekom od saigrača“, istakao je Kosta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar