Foto: EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY

Fudbaleri Šefild junajteda počeli su novu sezonu u Čempionšipu porazom od Birmingema 0:1 na svom stadionu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ekipa koju od ove sezone sa klupe predvodi Slaviša Jokanović neslavno je krenuo, a ništa bolje nije prošao ni Reding Veljka Paunovića.

Reding je poražen sa 3:2 od Stouka na startu sezone. Jedini gol za Birmingem je na Bramal Lejnu postigao Francuz Maksim Kolin na asistenciju Žeremija Bele u 19. minutu.

Šefildu je falilo i sreće, pošto je kontrolisao loptu tokom čitavog meča i imao je u posedu tri četvrtine vremena. Imao je i više šuteva na gol rivala, ali je mnogo promašivao i to se osvetilo.

Doduše, treba biti pošten, pa reći da je verovatno bio oštećen i za poneki jedanaesterac. Lopta je posle sat vremena igre pogodila Gerija Gardnera u ruku, ali sudije to nisu sankcionisale.

Sporna je i situacija kada je Zander Berg fauliran u kaznenom prostoru rivala, bunili su se Jokanovićevi igrači, ali uzalud.

Paunovićev tim je izgubio posle efikasnijeg susreta sa pet golova. Nik Pauel je doveo Stouk u vođstvo u 25. minutu, poravnao je Džon Svift samo minut kasnije, da bi u 28. minutu Džejkob Braun ponovo vratio prednost na stranu Stouka – 2:1.

Tako je ostalo do poluvremena, a u nastavku je Liam Mur poravnao na 2:2 u 61. minutu, pre nego je Sem Saridž postavio konačan rezultat u 85. minutu susreta i naneo prvi poraz Redingu.

BONUS VIDEO: Datunašvili stigao u Beograd, nosi medalju i zastavu Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar