Održana je Skupština FK Partizan na kojoj je došlo do korenite promene rukovodstava kluba, otišli su Milorad Vučelić i Miloš Vazura, novi prvi čovek je Rasim Ljajić sa svojim timom, a sva dešavanja mogli ste da pratite uživo uz Nova.rs.

Fudbalski klub Partizan dobio je novo rukovodstvo na Skupštini u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu. Posle višegodišnje neuspešne vladavine Milorada Vučelića i Miloša Vazure, vreme je za nova lica, na čelu sa Rasimom Ljajićem i, za početak, privremenom upravom.

Sama Skupština nije bila otvorena za javnost, pa se ispred novog rukovodstva posle zasedanja obratio novi prvi čovek crno-belih Rasim Ljajić.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan bi do kraja godine trebalo da dobije novu upravu, pošto će dotle klubom upravljati Privremeni organ na čijem će čelu biti upravo Ljajić, sa kojim u Humsku stižu i velika imena poput Predraga Mijatovića i Danka Lazovića, te Milka Forcan i Vojin Lazarević.

Kako je protekla sednica Skupštine FK Partizan, za čije vreme crno-beli igraju i gube u Novom Pazaru, čeka vas u našem blogu.

Skupština Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar