Milojevic
Foto: Voždovac

Fudbalski klub Voždovac angažovao je dvojicu talentovanih novajlija, Nemanju Milojevića i Aleksandra Bogdanovića.

Milojević, bivši fudbaler Čukaričkog, Vojvodine i Panioniosa, potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom, a generalni direktor Miloš Mirković poželeo mu je dobrodošlicu.

„Nemanja je mlad igrač, ali ima zavidno iskustvo i baš zato je pravi izbor za Voždovac. Nadam se da će se brzo uklopiti i ne sumnjam da će biti pravo pojačanje za tim“, istakao je Mirković.

PROČITAJTE JOŠ

Mladi reprezentativac Grčke se fudbalskoj javnosti predstavio igrajući UEFA Ligu šampiona za mlade sa omladincima Čukaričkog, a potom su uspedile dve odlične sezone sa prvim timom kluba sa Banovog brda, nakon čega se preselio u Vojvodinu. Proteklu sezonu proveo je u grčkom Panioniosu, a sada se vraća u srpski fudbal.

„Drago mi je što sam došao u klub koji je pre svega odlično organizovan i u kome vlada zdrava atmosfera i na terenu i van njega. Moj cilj je da doprinesem još boljoj igri, da dajem maksimum kako na treninzima, tako i na utakmicama. Želim da ispoštujem zahteve stručnog štaba i očekivanja kluba“, istakao je 22-godišnji fudbaler, uspešnog srpskog stratega Vladana Milojevića.

Milojević je potom naglasio optimizam.

„Voždovac ima veliki broj mladih i talentovanih igrača, koji su odlično uklopljeni sa nekolicinom iskusnijih i zato smatram da imamo šansu do kraja prvenstva da pokažemo pravi kvalitet ove ekipe“, zaključio je Milojević.

Generalni direktor kluba Miloš Mirković, nije krio zadovoljstvo što će dres Voždovca obući još jedan perspektivni igrač, štoper Aleksandar Bogdanović.

Aleksandar Bogdanović; Foto: FK Voždovac

„Zadovoljstvo nam je što fudbaleri Voždovac prepoznaju kao pravu sredinu za svoj razvoj. Okosnicu našeg tima iz godine u godinu čine upravo mladi igrači poput Bogdanovića, te ne sumnjam da će uz uslove kakve ima ovde na Krovu, pokazati svoj pun potencijal“, poručio je Mirković.

Mladi Nišlija prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, a potom se oprobao u inostranstvu. Posle epizoda u Portugaliji i Sloveniji, odlučio je da se vrati i ponovo zaigra na srpskim terenima.

„Prija mi što dolazim u klub kao što je Voždovac. Već godinama unazad izdvajaju se po odličnim uslovima, organizaciji i pre svega radu sa mlađim igračima što me posebno raduje“, istakao je Bogdanović.

Visoki štoper nije imao priliku da se oproba u srpskom seniorskom fudbalu, ali mu neće biti problem da se uklopi u sistem Voždovca.

„Ekipa je mlada i igra napadački fudbal, verujem da takvim pristupom možemo da ostvarimo dobre rezultate. Poznajem većinu novih saigrača, imao sam priliku da igram sa njima ili protiv njih, tako da sam svestan kvaliteta koji ovaj tim poseduje. Uvek dajem svoj maksimum na treninzima, radim na sebi i individualno, te se nadam da će se to pokazati i kroz moju igru u dresu Voždovca“, jasan je Bogdanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar