Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Biće izuzetno izbudljivo u subotu od 19 časova na "Marakani", kada ranjenoj Crvenoj zvezdi na noge stiže Voždovac, koji je na društvenim mrežama rešio da pecne tim Dejana Stankovića.

O čemu se zapravo radi? Zvanična Tviter stranica „zmajeva“, poznata je po originalnim i šaljivim komentarima admina, ali je ovoga puta „meta“ bila Crvena zvezda i to posle eliminacije iz 3. kola za Ligu šampiona od kiparske Omonije.

PROČITAJTE JOŠ

Počelo je tvitom: „Na Kipru Crvena zvezda ko na Krovu 2017“, što je aluzija na onaj čuveni poraz rezultatom 3:2 kada su crveno-beli ostali bez titule.

Tu priči nije kraj, usledile su nove prozivke, koje su bile prst u oko Zvezdi i sasvim sigurno su žestoko iznervirale „delije“ – „Zmajevi preko Kipra sleću na stadion Rajko Mitić za vikend. Laku noć admin želi, Ligu šampiona sanjate!“.

Velika je verovatnoća da će ovakvo ponašanje iz Voždovca izazvati reakciju u taboru crveno-belih, koji će bes zbog eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona i prozivke pokušati da iskale na terenu u subotu u 8. kolu Superlige.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare