Foto: EPA-EFE/KATIA CHRISTODOULOU

Neće Rusija igrati 3. septembra, u Msokvi, protiv Srbije, u najkvalitetnijem sastavu. Nedostajaće Aleksej Mirančuk, Aleksandar Golovin, Denis Čerišev, Dmitrij Barinov i Jevgenij Lucenko.

Ali, ni to nije obeshrabrilo selektora „zbornaje komande“ Stanislava Čerčesova pred start drugog izdanja Lige nacija.

PROČITAJTE JOŠ

„Okupili smo se posle devete meseci. Kao da se nismo rastajali. Predstavili smo igračima ciljeve, ne samo za naredne dve utakmice, nego za ceo ciklus do zimske pauze. Pažljivo ćemo da analiziramo stanje svakog od njih i po tome ćemod a se vodimo voditi u narednom periodu“, rekao je Čerčesov.

Ruski mediji su konstativali da Srbija ima ne samo niz reprezentativnih igrača, već i da su i imena klubovi iz kojih dolaze za raspekt.

„Jasno je da su imena i njihovi klubovi zvučni, ali utakmica je nešto drugo i za nju se pripremamo. Imamo iskustvo igranja sa takvim selekcijama, u kojima su bila zvučna imena iz velikih klubova. Nikoga se ne bojimo, vidimo sebe u istoj ravni sa svima. Hoćemo da odradimo posao i to je to“, odsečno je dodao iskusan stručnjak koji je u selektorskoj fotelji Rusije još od avgusta 2016. godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar