Trener Partizana Savo Milošević je istakao da nema vremena da se bavi temom koju je nedavno komentarisao.

On je gostovao u emisiji „Probudi se“ na TV Nova S u kojoj je sa Nevenom Madžarević razgovarao o nedavnim dešavanjima, odnosno „dešavanjima“ o kojima su pisali tabloidi.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, u medijima su se pojavili navodi da se Milošević sukobio sa navijačima Partizana.

„Tu priču sam zatvorio pre neki dan na konferenciji za medije. Dugo sam izbegavao da pričam o tome, a priča je počela pre mesec i po dana. U jednom trenutku je došla do mene. Ja nisam hteo da komentarišem to, naučio sam, dugo sam u javnosti, da izbegavam komentare, izmišljotine, budalaštine i da se ne bavim tim stvarima. Ipak, morao sam da se bavim time jer je priča otišla predaleko“, rekao je Milošević.

On je u prethodnom obraćanju ukazao da postoje „nadređeni“ koje je označio odgovornima za planiranje cele priče.

„Ima onih koji žele nestabilan Partizan. Ni za to nemam vremena, nemam vremena da se bavim time. Poručio sam im da se bave sobom, a ne mogu da utiču na mene i rad u Partizanu. Sami će se oni prepoznati“.

„Čestitam Crvenoj zvezdi“

Milošević se osvrnuo i na restart fudbalske sezone.

„Mi smo hteli dve stvari da uradimo, da vidimo koliko smo spremili ekipu i da uradimo prevenciju povreda. To je bio najveći strah, imamo slučajeve povreda u Nemačkoj. Iskoristio bih priliku da čestitam titulu Crvenoj zvezdi, a mi ćemo se potruditi da drugi trofej završi kod nas“, istakao je Milošević.

Milošević je dodao da su tabloidi imali mesec i po dana da saznaju o čemu se radi i ističe da nije dobio nijedan poziv i nijedno pitanje.

„Oni koji su plasirali priču su imali vremena, ali su izabrali da paušalno objavljivanju stvari. Ne želim da ulazim u priču, ne pada mi na pamet da ih učim da rade svoj posao. U ozbiljnom novinarstvu morate da istražujete pre nego što nešto pustite u javnost“.

Trener Partizana nije želeo da komentariše ni navode o njegovom mogućem odlasku iz Humske.

„Ne bih dozvolio zadovoljstvo onima koji bi da destabilizuju Partizan“, rekao je Milošević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare