Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da nema strah posle medijskih navoda o navodnom njegovom sukobu sa navijačima beogradskog kluba.

On je na konferenciji za medije održanoj uoči utakmice sa Mladosti iz Lučana, na pitanje novinara portala Nova.rs istakao da ga sve što se dešava proteklih dana neće poremetiti.

PROČITAJTE JOŠ

Ali…

„Sinoć sam morao da objašnjavam svojoj deci da se nešto dešava. Ti ljudi koji to rade nemaju crvene linije i spremni su na sve zarad interesa. Pretpostavljam da imaju neke nadređene. Poruka i jednima i drugima je da se bave sobom“, rekao je Milošević.

On je istakao i da je sve što se dešava, a u vezi je sa pisanjem o „šamarima koje je dobio od navijača Partizana“, poruka i njemu.

Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

„To je meni poruka da oni nadređeni koji su sve organizovali žele da mi pokažu moć, ali ja samo vidim slabost i strah od Partizana koji je jak i koji dobro radi“, naveo je Milošević.

Šef stručnog štaba beogradske ekipe je istakao da „cela priča traje mesec i po dana“, kao i da se on trudio da „izbegne da priča o budalaštinama i izmišljotinama.

„Nisam hteo da to bude deo ozbiljne priče kojom se bavim svakog dana i zbog koje nemam vremena za gluposti. Oguglao sam na razne izmišljotine, ali sam doveden da nemam nazad. Ne mogu, a da ne reagujem. Lično, ja nisam pogođen ničime, za proteklih mesec i po dana svako je mogao da proveri tačnost svega toga… Smišljeno je i pušteno nekoliko dana pred start prvenstva, da se destabilizuju klub, igrači… Da imaju čime da se bave…“

Milošević je dodao da misli da je „sve instruisano“.

„To u medijima je samo sprovođenje. Ja neke medije zaista ne mogu da svrstam u novinare, to bi bio greh prema novinarima. To je običan ljudski šljam koji je u stanju da gazi po ljudima. Mene neće poremetiti“, zaključio je Milošević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (11)