Kristijano Ronaldo FK Juventus Depresija
Foto: EPA-EFE/Claudio Giovannini

Kristijano Ronaldo se nalazi u nekoj vrsti depresije i poslednjih nedelja je dramatično promenio ponašanje.

Italijanski list „Gazeto delo Sport“ ističe da se na njegovom licu više ne vidi osmeh.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne vidite više ni tračak toga da uživa u svemu. Nervozan, iritantan, udaljen od svojih kolega… Protiv Fjorentine je bio nezainteresovan, što je zabrinjavajuć znak. Ronaldo više ne krije te gestove“, prenosi list.

Razočaran rezultatima „stare dame“ napravio veliku distancu u odnosu na klub.

„On se udaljio od Juventusa. Možda je pomalo oduvek bilo tako, ali taj trend se intenzivirao poslednjih nedelja, naročito posle eliminacije iz Lige šampiona“.

„Gazeta“ otkriva i zanimljivi detalj iz svlačionice nakon pobede protiv Đerone (3:1). Nije uspeo da postigne gol, pa je po ulasku u prostorije za presvlačenje rukom udario u zid, a onda bez reči i kontakta sa saigračima posle tuširanja izašao.

Na tri meča nije postigao gol, što je njegov najduži post u Seriji A otkako se vratio na teren posle povrede u prvoj sezoni. Poslednji put se golu radovao 7. aprila protiv Napolija, a „stara dama“ trenutno ima 66 bodova baš kao i pomenuti klub sa juga Italije, te Milan.

Foto: EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Do leta 2022. godine ima ugovor sa Juventusom, a nagađa se da bi mogao da ode u Mančester junajted (transfer bi uključivao i Pola Pogbu), pa čak se pominje i povratak u Real.

Navodno je rekao fudbalskom superagentu Žoržu Mendešu da mu pronađe novi klub.

„Vrata Reala nikad posle odlaska nisu mu bila otvorena. Otuda je Junajted prioritetna opcija. Jedno je sigurno, ako Juventus ne izbori Ligu šampiona, Ronaldo će otići“, zaključak je komentara u „Gazeti“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare