Robert Levandovski
Robert Levandovski; Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Robert Levandovski je po mnogima poprilično oštećen odlukom da nagrada da "Zlatna lopta" ode u ruke Lionela Mesija, ali bi sjajni Poljak uskoro mogao tu nepravdu da zaboravi, a potencijalno i natera Frans Futbol da u narednim godinama tu odluku ispravi.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je preneo španski As, jedan od najboljih napadača u istoriji ne samo poljskog fudbala, već i Evrope, zatražio je od agenta Pinija Zahavija da „eventualnu ponudu Reala stavi na prvo mesto.“

Real je krenuo u ponovno građenje tima koji će biti kadar da uspostavi dominaciju ne samo u Španiji, već i u čitavoj Evropi, a prva „meta“ je Klijan Mbape. Francuz bi već početnom 2022. godine trebalo da parafira ugovor sa Realom i u prestonicu Španije stigne kao slobodan igrač, čime bi bila pokrivena krilna pozicija, dok Levandovski trebalo da dođe kao fudbaler koji bi mogao da igra u paru sa Karimom Benzemom.

Ovo ujedno znači i da bi Real trebalo da je odustao od Erlinga Holana, koji bi dres Borusije iz Dortmunda trebalo da zameni opremom Pari Sen Žermena.

BONUS VIDEO Lionel Mesi, Robert Levandovski i „Zlatna lopta“

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar