Robert Levandovski hoće da ide iz Bajerna
Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Fudbal se drastično promenio ovog leta, a od sledećeg bi mogao da dobije nove obrise, jer Robert Levandovski želi da napusti Bajern.

Poljski napadač želi novi izazov u smiraj karijere, iako je zadovoljan i srećan u Minhenu, ali… Levandovski ima ugovor sa Bajernom do leta 2023. i „pravila“ su jasna – nemački gigant nema nameru da ga proda za manje od 100 miliona funti, odnosno traži više od 117 miliona evra, saznaje „Skaj sport“.

Sjajni golgeter i jedan od najboljih napadača današnji već se triput upisao u strelce na dve utakmice ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Levandovski će u subotu proslaviti 33. rođendan, pa bi do kraja karijere da se oproba u još nekom vrhunskom klubu van Nemačke i to je navodno jedini razlog zbog kojeg bi da promeni sredinu.

Sada mu preostaje teži deo zadatka, a to je da ubedi upravu Bajerna da ga pusti, tačnije da ga proda pre isteka ugovora.

U Minhenu je već sedam godina i, kako piše „Skaj“, sigurno neće kvariti odnose s klubom u čijem dresu čini čuda, već će pokušati da pronađu rešenje kojim će svi biti zadovoljni.

Levandovski bi da ide, Bajern ne bi da ostane bez vrhunskog napadača, a nije u finansijskim problemima da bi tek tako morao da ga proda.

Ali, ako je Mesi iz Barselone otišao u PSŽ, ako Kilijan Mbape hoće iz Pariza da ode u Real, ako fudbal zaista kreće u neku novu eru, nije isključeno da Poljaka ako ne ovog, onda sledećeg leta vidimo u Čelsiju, Mančester sitiju ili možda Francuskoj ili Španiji.

BONUS VIDEO Prvi trening Mesija u PSŽ

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare