Foto: Starsport

Odbranio je penal Predrag Rajković u 73. minutu i tako je sačuvao mrežu Srbije koja je pobedila Švajcarsku u meču trećeg kola A Lige nacija.

Branio je Rajković sjajno i u prethodnim mečevima u Ligi nacija i sigurno je zaslužio pohvale navijača.

„Nije ovo moja najbolja utakmica. Bila je bolja protiv Španije. Samo taj penal sam imao tokom cele utakmice. Zaista smo bili borbeni, uradili smo taktički sve što smo trebali. Na teškom terenu smo se borili najbolje što smo mogli i zaslužili smo tri boda“, rekao je Rajković.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje o čarkama sa Granitom Džakom pre penala, Rajković je otkrio šta se desilo.

„To su neke normalne čarke, ništa specijalno nisam uradio. Kao što oni skaču, tako sam i ja probao. Znamo Martineza Argentinca koji to radi i na višem nivou nego ja. To su fudbalski trikovi. Uvek idem na intuiciju, ali i radim analize pred svaku utakmicu. Ali prvo intuicija.“

Ceo stadion je skandirao njegovo ime u jednom momentu.

„Lepo je kad se tako nešto čuje. Ne bih ja stavljao akcenat na mene, nego na ceo tim. Drago mi je što smo napunili stadion i što su navijali svih 90 minuta“.

„Marakana“ u Beogradu ili „Dubočica“ u Leskovcu?

„Ovde je kompaktnije, bliže su tribine terenu. Svi igrači preferiraju da bude ovako i da bude dobra atmosfera. Kada je sve ovako blizu terena, mislim da se pravi bolja atmosfera“, završio je Rajković.

BONUS VIDEO Tuča ispred stadiona u Leskovcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare