Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice oglasio se saopštenjem pred nastavak sezone u Superligi Srbije.

Radnik prvi meč u prolećnom delu sezone igra protiv Kolubare kao gost, a Surduličani posle jesenjeg dela sezone zauzimaju poslednje, 16. mesto na tabeli.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedini imaju jednocifren broj bodova, imaju i 13 poraza uz pet remija i samo jednu pobedu iz prvog dela sezone i apeluju i traže regularnost takmičenja.

Navode da su doveli novog-starog trenera Slavoljuba Đorđevića, da su se pojačali nekad vodećim strelcem u domaćem fudbalu Milanom Makarićem.

„Pred nastavak takmičenja, želimo kao klub koji se skoro nikada ne oglašava u javnosti, da ukažemo, odnosno uputimo apel svim klubovima i strukturama Fudbalskog saveza Srbije da regularnost takmičenja mora da bude na najvišem mogućem nivou.

Kao jedini predstavnik Pčinjskog okruga u Srpskoj fudbalskoj eliti, najdobronamernije upozoravamo sve koji na bilo koji način pokušaju da nam nanesu štetu van terena, da ćemo reagovati snažno, odlučno i hrabro. Da nećemo dozvoliti nikome da naš uložen rad, trud, entuzijazam i najposle uz veliki napor i zalaganje obezbeđena finansijska sredstva, poništi zarad nečijih tuđih interesa.

Iz Surdulice poručuju da se u „prethodnoj deceniji nikad nisu žalili i kukali“, iako kažu da su imali povoda za to i u prošloj polusezoni.

Ovog puta su, kako navode rešeni da ne dozvole bilo kome, osim na terenu, pod uslovom da bude bolji, da ih pobedi.

„U borbi za opstanak u Superligi Srbije čiji ćemo učesnik biti u naredna četiri meseca, burno ćemo protestvovati i reagovati na svaki pokušaj da nam se oduzme ono što zaslužimo na terenu. Tokom trajanja utakmica, svaki detalj posmatraćemo kroz lupu. Insistiramo na pravdi i fer i poštenoj borbi. Pružićemo ruku i čestitati svakome ko bude bolji od nas. Isto očekujemo i od naših rivala. Obećavamo da ćemo imenom i prezimenom prozvati svakoga ko sa namerom pokuša da nas ošteti, bilo za korner ili aut. U saznanju da su nas mnogi otpisali i prežalili pronalazimo ogroman motiv da pokažemo da smo kao klub sposobni da se izdignemo i na proleće na terenima ispišemo jednu od najlepših priča Radnika u 97 godina dugoj istoriji kluba i opstanemo u društvu najboljih“, poručili su iz Radnika.

BONUS VIDEO: Kobno Izletanje Stojkovića i poraz njegove Al Feihe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar