Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Dovoljno je reći - Rade Bogdanović i srpski fudbal, što je znak da vas ovog petka od 16 sati čeka veoma zanimljiva epizoda našeg podcasta "Penâl".

U svom stilu je pričao o aktuelnim dešavanjima, sa naglaskom da mu i dalje nije jasno zašto je Dragan Stojković Piksi prihvatio da bude selektor.

PROČITAJTE JOŠ

„Za svaki njegov potez samo idem, štikliram i kažem ‘bravo’, ‘bravo’. Samo neka nastavi kako je krenuo“, prokomentarisao je Bogdanović poteze novog vođe reprezentacije Srbije.

Nekadašnji napadač je govorio i Luki Milivojeviću i Nemanji Matiću, odnosno načinu na koji su završili reprezentativnu karijeru – bez i najmanje razumevanja.

Dotakli smo se i turbulentne situacije u Fudbalskom savezu Srbije, kao i Nemanje Vidića, i svih ostalih koji okružuju naš fudbal.

O svemu tome je Rade Bogdanović u svom stilu pričao, a u novoj epizodi našeg podcasta „Penâl“ (petak, 16) sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Gledajte Srbiju na Nova S

Srbija na startu kvalifikacija dočekuje Republiku Irsku 24. marta, tri dana kasnije ugostiće i Portugal u Beogradu, dok će 30. marta igrati protiv Azerbejdžana u Bakuu. Sve tri utakmice biće ekskluzivno prenošene na TV Nova S.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar