Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Odlazak Kilijana Mbapea u Real iz Madrida trebalo bi da bude tek prvi u nizu velikih transfera, pošto su čelnici Pari Sen Žermena ušli u pregovore oko njegove zamene.

PROČITAJTE JOŠ...

Iako se u redovima francuskog kluba nećkaju, čini se da je u pitanju tek kupovina vremena kako bi bili sigurni da će uspeti da dovedu dovoljno kvalitetnu zamenu. Naime, kako prenosi nemački Bild, PSŽ je preko menadžera Mina Rajole otpočeo pregovore sa Borusijom iz Dortmunda, a glavna tema je Erling Holan, supertalentovani napadač iz Norveške.

Istu vest je prenela i španska Marka. Ovo bi ujedno bio i način da se osvete Realu i pokvare planove „kraljevskom klubu“. Naime, plan tima iz prestonice Španije bio je da u budućnosti upari Holana i Mbapea. Kako je PSŽ „bacio oko“ na Norvežanina, a novčana sredstva neće biti problem, gotovo je izvesno da se želja Reala da u napadu ima dvojicu najtalentovanijih fudbalera sveta neće ostvariti.

Doduše, plan bi mogla da pokvari Borusija iz Dortmunda, pošto „milioneri“ navodno ne žele da prodaju Holana jer nisu uspeli da obezbede kvalitetnu zamenu, a do kraja prelaznog roka je ostalo premalo vremena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar