Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Kilijan Mbape, reprezentativac Francuske i jedan od najboljih fudbalera Pari Sen Žermena, doživeo je povredu zbog koje bi poduže mogao da bude van terena.

On je morao da napusti teren u 31. minutu finala Kupa Francuske sa Sent Etjenom posle žestokog starta Perina. Mbape je iznet sa terena, a kasnije je snimljen kako hoda uz pomoć štaka.

PROČITAJTE JOŠ:

Pari Sen Žermen je do pehara Kupa stigao golom Nejmara u 14. minutu, a trener Tomas Tuhel posle meča nije mogao da precizira koliko će Mbape pauzirati.

„Ovo je treća utakmica sa Sent Etjenom i treće isključenje, svaki put se to dogodi u prvih pola sata igre. Ovo nisu dobre vesti za nas. Pobedili smo i to je dobro, ali bio je to skupo plaćen trijumf. Nemam dodatne vesti o povredi, svi su zabrinutu pošto su videli snimak prekršaja, i ja sam jako zabrinut“, rekao je po završetku meča trener Parižana Tomas Tuhel.

U Osijeku bitka za Ligu šampiona

U subotu uveče (21.05) igra se vrlo zanimljiv meč u Hrvatskoj, direktna borba za mesto u kvalifikacijama u Ligi šampiona, gde komšije prvi put u istoriji imaju dva predstavnika. Osijek čeka Lokomotivu, oba tima imaju 62 boda, a domaćin bolju gol-razliku i odgovara mu i remi. Kec je 1,90, iks 3,45, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Osijek – Lokomotiva.

I Brazilac Markinjos kaže da je veoma zabrinut za kolegu.

„Brine nas njegova povreda, nadam se da nije ozbiljno. Moramo da nastavimo, imamo i Liga kup i Ligu šampiona, idemo dan po dan“, rekao je Markinjos.

Kapiten PSŽ-a Tijago Silva dao je izjavu u sličnom tonu.

„Nadam se da će se Kilijan brzo oporaviti, on je od vitalnog značaja za našu igru“, rekao je Silva.

Parižani u finalu Liga kupa dočekuju u petak ekipu Liona, a potom 12. avgusta sa Atalantom nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar