Foto: EPA-EFE/Mike Hewitt

Bilo je priča da bi Nemanja Matić mogao da pređe u moskovsku Lokomotivu, ali će srpski reprezentativac ipak ostati u Mančester junajtedu do 2023. godine

Kako je objavio italijanski novinar Đanluka Dimarcio, Matić kome je s krajem sezone isticao ugovor sa timom iz Mančestera, odlučio je da produži saradnju na još tri sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski reprezentativac je stigao u leto 2017. godine u Junajted iz Čelsija za obeštećenje od oko 40 miliona funti.

Delovalo je s početka sezone i krajem 2019. da je neminovan odlazak srpskig veziste sa „Teatra snova“, ali povrede Pola Pogbe i Skota Mektominija, uslovile su da Ole Gunar Solskjer ubaci Matića u tim.

Uporedo sam minutažom rasla je i njegova forma, igrao je sve bolje i bolje, tako da je jedan od najzaslužnijih što je Junajted u nizu od 16 mečeva bez poraza u svim takmičenjima.

Uz to, srpski fudbaler je i pravi „metronom“ ritma igre „crvenih đavola“, trenutno je odličan uz Pola Pogbu i Bruna Fernandeša, tako da nije iznenađenje što su rešili da ga zadrže.

Junajted u proseku ima najmlađi tim u Premijer ligi i igrač njegovog znanja i iskustva će svakako biti dobrodošao u narednim sezonama, kada Junajted planira da se vrati na mesto na kojem je bio u eri Aleksa Fergusona.

Očekuje se da i uprava kluba uskoro potvrdi pisanje brojnih medija, a veruje se da će imati oko četiri miliona evra godišnje, znatno više nego do sada.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar