Marko Pantelić, Mirko Poledica
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport/Nova.rs

Mirko Poledica, prvi čovek Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", pružio je podršku Marku Panteliću nakon najnovijih dešavanja u Fudbalskom savezu Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

„Puna podrška za Marka Pantelića, da sve ove „večite“ dizače ruku za sopstvene interese zauvek eliminiše iz srpskog fudbala. Promene i reset sistema najviše će osetiti igrači, koji neće više biti robovi u rukama neprijatelja fudbala već će imati dostojanstven status.

Vreme je da se svi udružimo i pravo ispred FSS, da pošaljemo pojedince na optuženičke klupe pa neka im se sudi po zakonu“, stoji u statusu koji je Poledica objavio na ovoj društvenoj mreži.

Podsećamo, Pantelić je, dva nada nakon što je razrešio Dragomira Lazovića dužnosti u Izvršnom odboru FSS, doneo odluku da isto uradi i sa još pet članova ovog tela na čelu sa Nenadom Bjekovićem, ali je ubrzo usledila kontramera, pa je bivšem fudbaleru Crvene zvezde izglasano nepoverenje, dok je nekadašnji funkcioner Partizana promovisan na mesto prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare