Kacuhito Kinosi Katsuhito Kinoši
Katsuhito Kinoši Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Kacuhito Kinoši, kondicioni trener fudbalske reprezentacije Srbije, pokazao je veliku posvećenost i privrženost Draganu Stojkoviću.

PROČITAJTE JOŠ

Izgarao je japanski stručnjak na treninzima kao da je on reprezentativac, a čak i pri intoniranju himne pokazao je stav i želju da prati reči i nauči ih.

“Zaista želim to da uradim i uspeću u tome. Kao deo reprezentacije moram da znam himnu, jer sam neko ko predstavlja Srbiju i to mi je važno. Prepoznajem melodiju i za početak bih voleo da naučim reči poslednje strofe i svaki sledeći put da naučim još više. Ali taj poslednji deo je poseban”, rekao je za Nova.rs u velikom intervjuu Kinoši.

Već znate neke reči na srpskom?

“Da da, već sam počeo da učim. ‘Drago mi je, zovem se Kino, ja sam Japanac. Jedan, dva, tri… Levo, desno, polako, brzo, tako’. To je za komunikaciju na terenu, ali mogu da budem i bolji, jer sam stranac ovde. I mnogi strani treneri u Japanu žele da nauče japanski jezik. Ali, nekada mi je lakše da pričam na engleskom da bih nešto efektnije objasnio, jer se na srpskom ne bih dovoljno jasno izrazio”.

Kinoši je u intervjuu otkrio i kako se upoznao sa Piksijem, kog nije mogao da čuva na terenu, šta mu se dopada i ne dopada u našem mentalitetu, ali i kako je video naš večiti derbi, kom je prisustvovao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare