Foto: youtube.com

Košarkaši Denvera izgubili su od Bostona sa 105:87, a Nikola Jokić bio je nervozniji nego inače zbog suđenja.

PROČITAJTE JOŠ

Nezadovoljstvo Jokića kulminiralo je protiv Seltiksa, koji su pobedili sa 105:87, maksimalno su iskoristili gosti nervozu MVP kandidata iz Srbije.

Jokić je dosta vremena proveo u raspravama sa sudijama, izgubio je fokus i kao da je čekao kraj akcija da bi se obrušio na arbitre, zbog čega ga je i trener Meloun izvadio iz igre u završnici meča.

Pri 90:82 za Boston, Jokić je poklonio zicer loptu Seltiksima za lake i jeftine poene, zbog čega se odmah okrenuo ka arbitrima, tu se nije zaustavio.

U narednom napadu, posle promašaja, nije se ni vraćao u odbranu, odustao je od toga i gledao u arbitre.

Meloun je potom seo na klupu i poslao Jokića van nje, a on je odmah otišao do arbitara da nastavi raspravu.

 

U prvom poluvremenu, Jokić je prebrzo izgubio nerve, kada je u bloku faulirao Markusa Smarta, pa dobio tehničku.

Iako je Melounu jasno da se Jokić sa razlogom nervira jer trpi dvostruke aršine u suđenju, i sam je zbog toga nekoliko puta revoltirano reagovao, ovaj put ga je izgubio na terenu zbog potpunog gubitka koncentracije.

I pre ove tehničke, Jokić je pogodio uz faul Tompsona, koji je čak i posle šuta nastavio da visoko i „prljavo“ gura lakat i stavlja ga preko lica Somborcu, na šta su sudije ostale neme.

„On je frustriran sudijama… Ali to nikada ne sme da vas odvuče od vaših obaveza kao košarkaškog igrača“, rekao je posle meča Meloun.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare