Selektor očekivano zadovoljan.

Fudbaleri Srbije su sa 4:1 savladali Sloveniju i osvojili prva tri boda u Ligi nacija za sezonu 2022/2023, a Dragan Stojković je bio veoma zadovoljan partijom svojih pulena.

PROČITAJTE JOŠ...

„Bilo je sve idealno. Ozbiljno smo shvatili utakmicu, dominirali smo, zasluženo pobedili. Postigli smo dosta golova, na raznovrstan način. Imali smo promene u sastavu trima, za Srbiju je sve bilo baš onako kako treba“, rekao je Stojković.

Posebnu pažnju privukao je Luka Jović golom za 3:1:

„Uvek je važno za igrače koji su imali manju minutažu da dobiju na samopuzdanju, da se bore, uklizavaju, pomažu timu, a naravno znači i taj gol njemu i Srbiji“, dodao je Piksi.

Posebno raduje to što su dva gola došla nakon prekida:

„Vodili smo računa dan pred utakmicu, hteli smo da gađamo prvu stativu. Možete da vežbate neke stvari i da se to ne desi. Ali, sada se upravo to dogodilo. To je garancija da igrači treba da veruju u kombinatoriku. Zalaganje je bilo odlično, posed lopte u našu korist, mi smo se o svemu pitali.“

Osvrnuo se i na kalendar, pošto Srbiju do 12. juna očekuju još dve utakmice, protiv Švedske u Solni i Slovenaca u Ljubljani:

„Idemo meč po meč, da izrdžimo ovaj težak kalendar. Moramo da se osvežimo koliko je to moguće. I da probamo da odigramo na visokom nivou naredna dva meča, da osvajamo bodove“, zaključio je Piksi.

BONUS VIDEO Erupcija nakon gola Mitrovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar