Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Niški Čair će večeras od 19 časova biti domaćin finala Kupa Srbije u kojem se sastaju fudbaleri Partizana i Vojvodine.

Izabranici Save Miloševića ponovo su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, ali su po običaju došli u priliku da se bore za pehar Kupa Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Jedinstvenu priliku imaće crno-beli, pred armijom svojih „grobara“ na jugu Srbije, da peti put uzastopno podignu trofej, dok će s druge strane Vojvodina pokušati drugi put u svojoj istoriji da bude najbolja u najmasovnijem fudbalskom takmičenju u našoj zemlji.

„Ne volim pre utakmice mnogo da pričam o tome koje je bolji, ko je favorit. Teren je jedino merilo, izađe se i pokaže ko je bolji. Partizan i Vojvodina su dve najbolje ekipe koje su se borile za trofej i svesni smo koliko nam znači Kup, i nama i Vojvodini“, rekao je defanzivac Partizana Bojan Ostojić na zajedničkoj konferenciji u Beogradu.

Crno-bela ekspedicija stigla je u utorak predveče u Niš i smeštena je u karantin.

S druge strane, novosadski crveno-beli predvođeni trenerom Nenadom Lalatovićem, pobedili su crno-bele na „Karađorđu“ prošle nedelje u meču poslednjeg kola Superlige, i žele taj rezultat da ponove u sredu u Nišu.

„Voleo bih da moj tim pobedi, da podignemo trofej. Za nas je svaka utakmica bitna, posebno kada se igra protiv tako velikog protivnika. Bitnije mi je da ja podignem trofej, nego moj bivši klub Partizan“, izjavio je iskusni vezista Vojvodine Nikola Drinčić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare