Foto: FSS

Nenad Lalatović, trener Vojvodine, u svom stilu je govorio uoči finala Kupa Srbije sa Partizanom.

Duel za trofej zakazan je za sredu od 19 sati na stadionu „Čair“ u Nišu.

„Šanse su 50-50, nema popravnog. Partizan ima iskustvo osvajanje trofeja, meni je jako žao što naši navijači neće doći u Niš, jer bi nam bili od velike pomoći. Očekuje nas 10.000 navijača Partizana i kvalitetan protivnik, ko bude više želeo trofej i imao više sreće, taj će i pobediti“, smatra Lalatović.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Novosađana je rekao da neće moći da računa na talentovanog vezistu Topića i bivšeg mladog reprezentativca Mladenovića, dok će ostale adute imati na raspolaganju.

Posebno se osvrnuo na uvrede „grobara“ i ono što je pričao posle poslednje utakmice, odigrane u poslednjem kolu Superlige.

„Stojim iza svih svojih reči, neće nam biti lako da dođemo do pobede u grotlu ‘grobara’, oni su fanatici i bodriće svoj klub da nas pobede. Ja njih motivišem čim se pojavim, samim tim, i jednostavno vole da me ponižavaju i vređaju, ali time motivišu i mene i moje igrače. Jedna srpska majka koja rađa srspku decu nije zaslužila da je niko vređa i ponižava, jer je majka svetinja. Vređaju ženu koja rađa srpsku decu i nju omalovažavaju, i zbog takvih stvari ne mogu da dovedem decu na utakmicu, zbog navijača Partizana“, naglasio je Lalatović i dodao:

„Nijedna majka nije zaslužila da joj se tako obraćaju navijači Partizana, ja ih ne volim, ali ih poštujem i ne shvatljive su mi takve uvrede. Mene vređajte i pričajte mi šta hoćete, ali mi nije jasno da mi Srbi vređamo tako jednu srpsku majka. Šta god da uradim, novinari pišu da sam uradio ovo ili ono, a i moja deca gledaju Jutjub i vide to sve. Moja ćerka plače posle utakmice, nije im lako“.

Posted by Nova.rs sport on Понедељак, 22. јун 2020.

Trener Novosađana se dotakao još jednom toga što će se finale igrati u Nišu, jer je bio trener Radničkog i nije otišao na najlepši način.

„Proveo sam prelepih godinu dana tamo i imao sjajne rezultate. Jeste došlo do malih nesuglasica sa navijačima Radničkog kada sam otišao, nisu mogli to da mi oproste, a imao sam sjajnu saradnju sa svima. Nemam ništa protiv što se igra u Nišu, samo mi je krivo što neće biti naših navijača, već ćemo igrati samo pred Partizanovom publikom“, poručio je Lalatović i dodao da nisu tražili specijalne premije, već da će to saznati u utorak kakve će biti u slučaju da osvoje Kup.

„Ne razmišljam i ne opterećujem se time, naravno da bih voleo da kao trener osvojim trofej, zaslužio sam ga posle svega što sam uradio u srpskom fudbalu. Očekujem da bude fer i korektna utakmica, da bude bez ijednog incidenta, to mi je trenutno najbitnije“, završio je Lalatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

View this post on Instagram

?️? | Од 12 сати у београдском хотелу „Хилтон” одржаће се конференција за медије поводом финалне утакмице Купа Србије између Војводине и Партизана, на којој ће се обратити шефови стручног штаба и по један првотимац учесника великог финала нашег најмасовнијег такмичења. ??? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ? Директан пренос конференције можете пратити на ТВ Арена спорт 1. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #KupSrbije | #FSS

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) on

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare