Partizan
Milošević i Ostojić; Foto: FSS

Finale Kupa Srbije odigraće fudbaleri Vojvodine i Partizana u sredu od 19 sati u Nišu, a treneri Nenad Lalatović i Savo Milošević zajedno su se obratili javnosti. Poseban akcenat stavljen je i na koronavirus.

Sve što su treneri novosadskog i beogradskog kluba imali da kažu uoči borbe za trofej mogli ste i uživo da pratite na Nova.rs. Pored njih su govorili i vezista Vojvodine Nikola Drinčić, odnosno štoper Partizana Bojan Ostojić.

Glavni sudija finala Kupa Srbije na stadionu „Čair“ u Nišu biće Danilo Grujić, a pomoćnici će mu biti Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

Posted by Nova.rs sport on Понедељак, 22. јун 2020.

„Mi ćemo se voditi time da zaboravimo meč iz novembra i poraz od 4:0, tada je Partizan bio bolji. Vodićemo se utakmicom poslednjom protiv Partizana iako nije igrao u najjačem sastavu. Moji igrači su dobro odigrali i nadam se da će ponoviti to u Nišu“, rekao je Lalatović na početku konferencije za medije.

Prvo što je Milošević rekao bilo je:

„Obožavam da pobedim svakog protivnika, to je motiv svih nas koji se bavimo sportom. Oba kluba u finalu su velika i normalno je želeti da pobedite protivnika“, rekao je Milošević i nije želeo da precizira da li će Bojan Ostojić biti kapiten u odsustvu Vladimira Stojkovića, prvog kapitena, koji bi mogao da propusti finale zbog povrede.

Iskusni štoper uzda se u veliku podršku navijača i njihovu pomoć na putu ka odbrani trofeja u Nišu.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da neću reći ništa novo ako kažem da je finale jedna utakmica i da nema izrazitog favorita nikad. Biće dosta izjednačena borba i to ne govorim jer se plašim uloge favorita, ali jedna utakmica je u pitanju i pobediće onaj koji bude želeo više i bude koncentrisaniji, i nadam se da ćemo to biti mi“, dodao je Milošević.

Što se tiče sastava finalista…

„Verujem da ću moći da izvedem najjači sastav, situacija je dobra, osim Lakčevića i Lutovca koji su van stroja nekoliko dana“, poručio je Milošević i odgovorio na pitanje da li će se testirati na koronavirus pošto je bio na „Adrija turu“ u Beogradu.

„Već sam se testirao dvaput i negativan sam, ako je neko mogao da dobije koronu do sada onda sam to ja, i nemam je“.

Trener crno-belih se dodatno osvrnuo i na to što su petorica fudbalera Crvene zvezde pozitivna na Covid-19, a nedavno su igrali protiv večitog rivala u polufinalu Kupa.

„Mi smo možda jedina ekipa u kojoj su se svi dva puta već testirali na koronavirus. Nema novih naznaka, niti simptome u timu da je potrebno da se treći put testiramo. U ovom momentu ne vidim nijedan razlog da se ponovo testiramo“, naglasio je Milošević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

View this post on Instagram

?️? | Од 12 сати у београдском хотелу „Хилтон” одржаће се конференција за медије поводом финалне утакмице Купа Србије између Војводине и Партизана, на којој ће се обратити шефови стручног штаба и по један првотимац учесника великог финала нашег најмасовнијег такмичења. ??? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ? Директан пренос конференције можете пратити на ТВ Арена спорт 1. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #KupSrbije | #FSS

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) on

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare