Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

U 21. veku se ne pamti ovakav šamar Partizanu. Zapravo, ne pamti se čak 47 godina.

Poslednji put je Partizan primio četiri i višeg golova na svom stadionu još u sezoni 1975/1976.

PROČITAJTE JOŠ

Tada je Hajduk iz Splita slavio sa 6:1 i to je ujedno i najubedljiviji poraz Partizana na svom stadionu u domaćim takmičenjima.

Sledeći na listi je od subote 11. februara Mladost iz GAT koja je sa 4:0 razbila „parni valjak“ usred Beograda.

Prvi meč Partizana kao domaćina u letnjoj polusezoni ostaće u senci istorijske bruke. U 21. veku je Parizan tri pogotka primio samo od Crvene zvezde na svom stadionu i to u sezoni 2001/2002. Zvezda je uspevala da postigne po četiri pogotka protiv Partizana, ali samo na domaćem terenu, kao u sezoni 2007/2008 kada je slavila sa 4:1.

Svu odgovornost je preuzeo na sebe Petrić.

„Jedini za kritiku sam ja. Moja naivnost, dobrota, a možda i neznanje… To nas je koštalo poraza. To znam ja i znaju igrači. Jedino ja mogu da budem kriv. Poklonili smo golove protivniku, da li se to događalo nekad to ne znam. Poruka koja mi je stigla (sa tribina, prim. aut), u pravu su ljudi, obrukali smo se. Ne znam kada je Partizan primio ovako naivne golove.

Ne mogu da kažem da nešto zameram. Rekao sam da su svi igrači koji su bili na pripremama zaslužili da budu u prvoj postavi. Možda zbog utakmice u četvrtak, kao i potrebe da rotiram, da se neke stvari drugačije postave, koštalo nas je tečnije igre. Prva dva gola smo poklonili. I treći… I četvrti. Posle je bilo teško protiv ekipe koja zna da se brani“, rekao je Petrić posle utakmice.

BONUS VIDEO Navijači Partizana u transu posle trojki Nanelija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare