Foto: E-Stock/Stefan Filipović, TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ bg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji "Prva", a tu priliku iskoristio je da zapreti Crvenoj zvezdi i Partizanu da plate dug za porez.

Već godinama unazad se intenzivno priča o tome koliko Zvezda i Partizan dobijaju para od države Srbije.

Vučić je dugove za porez spomenuo tek nakon što su mu pušteni snimci na kojima mu navijači Partizana skandiraju da je ped*r.

PROČITAJTE JOŠ:

„Uvek kad čujem to, zapitam se kakvim sam dobrim to zaslužio. Našao sam im najvećeg sponzora u poslednjih ko zna koliko godina i decenija, lično sam zamolio Ziđin i Kineze. Velika je sramota i za KK Partizan, koliko su para dobili. Neka plate i vama i Srbiji osam miliona evra poreza što duguju“, rekao je predsednik Srbije.

Nije poštedeo ni Crvenu zvezdu, za koju navija, ali je napravio jasnu razliku u dugovima dva kluba.

„Sve pare dobili od zlog Vučića. Samo se vi zabavljajte, ali samo platite porez. Zvezda da plati porez milion, a Partizan osam u košarci, a u fudbalu 20. Platite malo taj porez, a neko mora da vam ga traži“, zaključio je predsednik Srbije.

Fudbalski klub Partizan je u velikim problemima, nalazi se i u svađi sa mnogim drugim klubovima u okviru JSD Partizan, a u Superligi srbije je doživeo istorijski debakl od Mladosti GAT sa 4:0 na svom stadionu.

BONUS VIDEO Kako su izbacili navijače Partizana iz hale u Barseloni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar