Bolnica u Asusnsionu, Foto: EPA-EFE/Nathalia Aguilar

Kristina Vita Aranda, manekenka, majka i supruga paragvajskog fudbalera Ivana Toresa, je ubijena na muzičkom koncertu u Asunsionu.

Manekenka je tokom vikenda bila na događaju u glavnom gradu Paragvaja, i umrla je nakon što je zadobila prostrelnu ranu u glavu. Ona je navodno bila u VIP delu mesta kada je izbila pucnjava.

Kristina Aranda je uhvaćena u unakrsnoj vatri tokom pucnjave na muzičkom koncertu i umrla je od zadobijenih povreda. Tores je bio na mestu događaja i pomogao svojoj ženi da stigne u bolnicu.

#related-news_0

Četiri osobe starosti između 23 i 40 godina takođe su upucane i od zadobijenih povreda se leče u bolnici.

Direktorka bolnice Itaugua Nacional Jolanda Gonzales potvrdila je Arandinu smrt.

„Intubirana je kada je stigla i pokušano je da je reanimiraju najmanje 25 minuta nakon što je zastoj srca. Umrla je nakon dugih pokušaja da joj spase život.“

Zvezda kluba Olimpija, Ivan Tores objavio je tragične vesti na društvenim mrežama, žaleći zbog gubitka svoje desetogodišnje supruge.

Ivan Tores, levi bek i bivši reprezentativac Paragvaja u selekciji do 20 godina, oglasio se na društvenim mrežama da potvrdi da je njegova supruga Kristina preminula. Imala je 29 godina.

On je zamolio fanove da kažu „poslednje zbogom” odajući poštu u pogrebnom zavodu u Asunsionu u Paragvaju.

Kristina i Ivan bili su u braku deset godina, ali su nedavno objavili da planiraju da se razvedu.

Manekenka i influenserka provodila je mnogo vremena na društvenim mrežama, promovišući fitnes i zdrav način života. Na Instagramu, Aranda je zaradila više od 520 hiljada pratilaca, objavljujući sadržaje o zdravlju i vežbanju za obožavaoce.

BONUS VIDEO Stampedo na Afričkom kupu nacija – poginulo osam navijača

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar