Papu Gomez
Foto: ADIL BENAYACHE / Sipa Press / Profimedia

U poslednjih godinu dana je sa Seviljom osvojio Ligu Evrope, a onda i sa Argentinom Svetsko prvenstvo. Ipak, kraj je blizu.

Alehandro Papu Gomez je godinama bio heroj u Seriji A, a bio je jedan od najglasnijih u trenutku kada je Italija prolazila kroz užasne dane zbog pandemije koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, nakon toga se otisnuo u Španiju, a sa Seviljom je stigao do titule u Ligi Evrope, da bi mesecima kasnije i sa Argentinom postao prvak sveta. U poslednjih godinu dana je držao u rukama dva velika trofeja, a sada je kraj blizu.

Ima 35 godina, u ovom trenutku nema klub nakon raskida sa Seviljom 1. jula i utisak je da uskoro neće moći da promeni tu situaciju.

„Čekam pravu priliku, ako ne dođe, oprostiću se. Uložio sam sve u fudbal i ne želim da završim sve ovo s gorkim ukusom“, poručio je Gomez.

Ipak, i dalje ne može da poveruje da je šampion planete.

„Činjenica da sam svetski prvak mi je još uvek nerealna. Shvatio sam da se naporan rad isplati. Sve što sam radio isplatilo mi se tom titulom.“

Stigao je u Evropu 2010. godine, nastupao je za Kataniju, a onda posle tri godine prešao u Metalist iz Ukrajine. Pre devet godina se vratio u Italiju i igrao za Atalantu, gde je igrao i najbolji fudbal u karijeri. Poslednje dve i po godine je bio član Sevilje.

BONUS VIDEO Nova zvezda Reala uzela Zidanov broj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar