Dragan Palibrk
Dragan Palibrk Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Tektonske promene u Humskoj.

Dan uoči revanša Partizana protiv danskog Nordsjelanda, turbulentno je u Humskoj zbog promena na čelu kluba.

Milorad Vučelić je saopštio da podnosi ostavku na mesto predsednika i to uoči najavljenog velikog protesta „grobara“ zakazanog za četvrtak u 18 sati na Terazijama.

„Vršio sam dugo predsedničku funkciju, godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti – više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali“, stojiji u izjavi prvog čovek crno-belih koji je ujedno glavni i odgovorni urednik „Novosti“.

Kako je Nova.rs već objavila, glavni kandidat za njegovog naslednika je prema našim saznanjima Dragan Palibrk koji obavlja funkciju predsednika Pravne komisije klub, a ujedno je i advokat Aleksandra Vučića.

On je na pitanje da prokomentariše navode o njemu kao nasledniku Vučelića, istakao da nije upoznat s tom informacijom.

„Prvi put čujem za to. Iskreno, nisam znao ni da je Vučelić podneo ostavku dok mi to vi niste rekli. Nalazim se u Boru gde sebavim predmetom kompanije Ziđin i zaista nemam vremena da se uopšte bavim vođenjem kluba kao što je Partizan. Slatko ste me nasmejali ovom informacijom. Potpuno sam iskren prema vama, nadam se da ćemo imati dobru saradnju“.

On je potom objasnio svoje stavove.

„Patizan je veliki klub i njegovo vođenje zahteva punu povećenost, a ja sam advokat koji ima mnogo obaveza. Čak nisam siguran da sam imao dovoljno vremena da se u potpunosti posvetim poslu na čelu Pravne komisije kako treba. U Boru sam zauzet velikim predmetom kompanije Ziđin i zaista nemam vremena da vodim klub“.

Osvrnuo se na odlazak Milorada Vučelića.

„Žao mi je Vučele, mislim da je doboro obavljao svoj posao. Ipak, u sportu su rezultati ti koji kroje sudbinu, tako je na kraju bilo i ovde“, rekao je Dragan Palibrk u izjavi za Nova.rs.

BONUS VIDEO Lionel Mesi, fudbaler koji iz dana u dan pomera granice fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar