Foto: Nikola Mitic / STARSPORT

Crvena zvezda startovala je ubedjivom pobedom protiv Slaska na pripremama u Turskoj, a mladi vezista Veljko Nikolić raduje se narednoj proveri protiv ruske UFE.

Crvena zvezda je u prvoj proveri protiv Poljaka pobedila sa 4:0, a Nikolić je istakao da su igrači na teren preneli akcije koje uvežbavaju na treninzima.

„Srećn smo zbog pobeda, iako su nam noge teške jer su treninzi veoma naproni. Dobro smo ušli u meč protiv Slaska i kontrolisali utakmicu. Drago mi je da smo uvežbane akcije preneli na teren i na taj način uspeli smo da postižemo golvoe protiv rivala. To znači da smo fokusriani na rad“, rekao je Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ

Mladi vezista, koga je trener Dejan Stanković nedavno pohvalio rekavši da je „obrnuo igricu“ kada su trkački testovi u pitanju, ističe da mu na treninzima upravo trčanje najteže pada.

„To svima najteže pada, ali kako kaže naš kondicioni trener – na kraju sezone ćete videti zbog čega ste ovoliko trčali i zašto je to bitno“.

Stanković je na meču protiv Slaska isprobavao i različite formacije, što Nikolić smatra odličnim.

„Želimo da u svakom trenutku možemo da se prilagodimo protivniku, tako da vežbamo više formacija. Bitno je da budemo što uigraniji. Fokusirani smo da maksimalno odradimo pripreme kako treba. Ne mogu da kažem da ne razmišljamo o Milanu, ali ima vremena do te utakmice“, rekao je Nikolić.

Utakmica između Crvene zvezde i UFE igra se u ponedeljak od 15 časova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar