Nikolić oduševio Stankovića: „Obrnuo je igricu“

Fudbal 17. jan. 202121:18
Podeli:
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crvena zvezda završila je prvi deo priprema na Kipru, a Dejan Stanković imao je puno razloga za zadovoljstvo.

Stanković je istakao da je ekipa napravila vidan napredak u odnosu na pripreme na Kipru od pre godinu dana.

„Prezadovoljan sam urađenim i pre svega time što su svi igrači, sem Petrovića koji je imao upalu tetive, odradili sve treninge. Kada uporedim ovo sa Kiprom od pre godinu dana, mislim da smo mnogo napredovali i da se to vidi.Recimo, Nikolić je „obrnuo igricu“ što se tiče trkačkih testova i oduševio me“, rekao je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ

Trener šampiona Srbije pohvalio je i igrače koji su po prvi put išli sa prvim timom na pripreme.

„Bakajoko se sjajno uklopio u grupu, ima veliku pomoć od Sanoga i Bena koji pričaju francuski. Radimo na igri, na uigravanju, ali njegovi kvaliteti za mene nisu upitni. Odadu vidim isključivo u veznom redu i on samo treba da nastavi da radi i trenira kao i do sada. On i Stanković su ozbiljno pojačali konkurenciju u veznom redu. Lazetić je fizički odličan, ali mora mnogo da radi. Pre njim je ozbiljna budućnost, ako profesionalno shvati sve obaveze“, rekao je Stanković.

Nekadašnji as Intera prokomentarisao je i poslednja dešavanja u Milanu, koji je dogovorio dolazak iskusnog napadača Marija Mandžukića.

„Vidim da rade na dovođenju igrača, pominje se Mandžukić koji je u godinama, ali je svakako fizički spreman. Videćemo kako će se uklopiti u njihovu igru, da li je došao kao starter ili rezerva Ibrahimoviću, ali imamo vremena do tad“, poručio je Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar