Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Miodrag Gemović, nekadašnji fudbaler Vojvodine, potpisao je za arapski klub Al Halidž.

PROČITAJTE JOŠ

Kako navodi sajt kluba, on je potpisao jednogodišnji ugovor, a treniraće ga Pančevac Dejan Arsov, koji je nekada bio zadužen za mlađe kategorije Crvene zvezde.

Zanimljivo je da je završio u Saudijskoj Arabiji poput Nenada Lalatovića, koji je zaslužan za njegov karijerni uspon.

Gemović je svojevremeno završio u zatvoru posle jedne tuče, a pre kobnog momenta, Lalatović ga je skautirao i založio se za njega, kako bi ga doveo u Vojvodinu.

„Gemović je tada bio na izležavanju kazne u zatvoru, mislim u Šapcu. Igrao je protiv mene kada je bio u Mačvi, čini mi se. Moj bek nije mogao da ga sačuva, upao mi je u „oko“, ja sam tražio da ga dovedemo. Rekli su „ne možemo šefe da ga potpišemo, on je u zatvoru“. Pitam zašto, kažu mi da je udario jednog momka koji mu je zadirkivao trudnu ženu. I neka ga je udario, štitio je svoju porodicu i suprugu koja je bila trudna. Odgovarao je za to, bio u zatvoru par meseci. Pitao sam da li postoji ikakva mogućnost da ga dovedemo i da potpiše, da ga ne uzme neki drugi klub. Preko advokata i svega, poslali smo mu ugovor tamo i on je potpisao i došao. Jedan je od boljih krilnih igrača u Srbiji. Imao sam podršku od svih u upravi, on je stvarno kvalitetan igrač. Meni se taj gest još više i dopao, jer sam video da je štitio svoju trudnu ženu, vidi se po tome da je jedan kvalitetan momak koji štiti svoju porodicu“, rekao je svojevremeno Lalatović u velikom intervjuu za Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare