Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nemanja Stojić, fudbalski reprezentativac Srbije, mogao bi uskoro da postane novi fudbaler Crvene zvezde, ali posao još uvek nije rešen.

U dresu TSC-a Stojić je ove sezone sakupio 40 nastupa na tri fronta, a u Superligi Srbije imao je četiri gola i dve asistencije. U Ligi Evrope je odigrao svaki meč grupne faze uz asistenciju u remiju sa Olimpijakosom (2:2).

PROČITAJTE JOŠ:

I Stojić je svestan da se prethodnih dana mnogo priča o njegovom potencijalnom transferu u Zvezdu, pa se pred novinarima i sam dotakao te teme.

„Priča se već danima za Zvezdu. Ne bih mnogo da komentarišem, više je sada na klubovima. Ja sam razgovarao. Sve u svemu, ne mogu mnogo da kažem vezano za sebe, dok klubovi ne reše“, rekao je Stojić.

Foto: Starsport

Zvezdu su na kraju sezone napustili Aleksandar Dragović i Nemanja Milunović, pa će crveno-beli sigurno dobiti pojačanja u zadnjoj liniji, a jedno od takvih mogao bi da bude baš Stojić. U reprezentaciji je Stojić sada saigrač sa Urošem Spajićem, a možda se njihova saradnja prebaci i na klupski nivo uskoro.

Inače, defanzivac TSC-a ulazi u poslednju godinu ugovora sa timom iz Bačke Topole.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar