Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda nastavlja sa pravljenjem tima za narednu sezonu, a najnovije pojačanje je Nemanja Stojić, koji dolazi iz TSC-a.

Stojić će Zvezdin igrač formalno postati prvog dana letnjeg prelaznog roka.

Zvezda i Stojić su dogovorili trogodišnju saradnju, a defanzivac iz TSC-a stiže kao zamena za Aleksandra Dragovića i Nemanju Milunovića, koji su nakon osvojene duple krune napustili klub sa Marakane.

PROČITAJTE JOŠ:

„Presrećan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Išao sam zaobilaznim putem, ali sam sad stigao do prvog tima i sjajan je osećaj ponovo biti na Marakani. Već sam radio sa trenerom Milojevićem, i poznajem mnogo saigrača, tako da verujem da ću se brzo adaptirati i da ćemo praviti još veće rezultate i uspehe sa klubom“, rekao je Stojić, koji je zadužio dres sa brojem 15.

Stojić, koji je rođen 15. januara 1998. godine, u Zvezdu je prvi put došao kao omladinac u generaciju Račića, braće Ilić, Terzića i Joveljića, nakon čega se kalio u Grafičaru i Zlatiboru. Nastupao je potom za Metalac i TSC u čijem dresu je skrenuo pažnju na sebe, postao reprezentativac Srbije i jedan od najboljih fudbalera u Superligi.

Za TSC je na 78 utakmica postigao pet golova, a Srbiju će predstavljati na Evropskom prvenstvu koje sledi, zajedno sa novim saigračima Spajićem i Mijailovićem, nakon čega će se sva trojica priključiti ekipi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare