Foto: Starsport

Nemanja Milunović, štoper Crvene zvezde napustio je dosadašnji klub i otišao u Tursku, gde je potpisao ugovor sa Alanijom u subotu.

Dan kasnije putem društvenih mreža je odlučio da se oprosti i od saigrača iz crveno-belog dresa i navijača beogradskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

„Posle dve i po godine na koje sam najviše ponosan u svojoj karijeri, želim da se od srca zahvalim svim navijačima, celoj upravi Crvene zvezde, svim zaposlenima u klubu, stručnom štabu i naravno mojim saigračima za sve što su uradili za mene i za sve što smo zajedno postigli“, napisao je Milunović.

Popularni „Đed“ je u Zvezdu stigao januara 2019. godine iz BATE Borisova, a bio je u tom trenutku dugo željen igrač za odbranu tima Vladana Milojevića.

„Tri titule, Kup Srbije, Evropska proleća, grupne faze Lige Šampiona i Lige Evrope, dugo iščekivana dupla kruna i milion uspomena koje će zauvek ostati u srcu… Hvala ti na svemu Zvezdo. Voli vas vaš Đed“, napisao je Milunović.

Njemu su poruke podrške uputili saigrači poput Strahinje Erakovića, Milana Borjana, Njegoša Petrovića, Radovana Pankova, Marka Gobeljića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nemanja Milunovic (@nemanja_milunovic)

„Prvo da ti se zahvalim kao navijač, a onda i kao prijatelj i saigrač. Hvala za sve što si uradio za naš sveti dres. Srećno brate“, napisao je Pankov.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar