Foto: Tanjug / AP Photo/Nick Potts,Pool

Nemanja Matić, srpski internacionalac i vezista Mančester junajteda odgurnuo je svog kolegu sa sredine terena Bruna Fernandeša tokom meča sa Evertonom.

Everton i Junajted su se sastali na Gudison parku u sredu uveče u sklopu meča Liga kupa i „Crveni đavoli“ su bili bolji tokom uvodnih 20 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

Nisu iskoristili nekoliko šansi, ali im dobra igra nije održavala i dobro raspoloženje, jer su Matić i Fernandeš u jednom trenutku snimljeni kako se raspravljaju.

Nemanja je u afektu odgurnuo saigrača, a Dejli Star piše da je nakon toga uzviknuo još nešto prema menadžeru Ole Gunar Solskjeru i ostalima na klupi Junajteda.

Fernandeš, koji je stigao u januaru kao pojačanje nije se prvi put sukobio sa nekim od saigrača iz ekipe. Prethodno je to bio slučaj i tokom polufinala Lige Evrope protiv Sevilje, kada se Bruno posvađao sa Viktorom Lindelofom.

Portugalac je taj i slične incidente opisao kao normalne, a kao povod za njih je naveo greške koje svi igrači na terenu prave i težnja ka tome da se poboljšaju.

Da podsetimo, Junajted je na kraju prošao dalje do polufinala Liga kupa pobedom nad Evertonom 2:0, a strelci za Matićev i Fernandešov tim bili su Edinson Kavani u 88. i Antoni Marsijal u 96. minutu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar