Foto: EPA-EFE/Clive Brunskill / POOL

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se ove srede u polufinale Liga kupa, nakon što su sa 2:0 pobedili na gostovanju ekipu Evertona.

Junajted je poveo golom Urugvajca Edisona Kavanija u 88. minutu, a konačan rezultat meča postavio je Entoni Marsijal golom u šestom minutu sudijske nadokande vremena.

PROČITAJTE JOŠ

U polufinale Liga kupa ranije danas se plasirao i Totenhem koji je sa 3:1 slavio protiv Stouka.

U polufinalu ćemo gledati derbi Mančestera jer je Siti ranije pobedom nad Arsenalom od 4:1 izborio mesto u četiri najbolja tima. Drugi polufinalni par čine Totenhem, koji je slavio protiv Stouka sa 3:1, i Brentford, koji je sa 1:0 trijumfovao protiv Njukasla.

„Crveni đavoli“ su sasvim zasluženo izborili prolazak dalje jer su od prvog minuta imali kontrolu meča.

Junajted je „karamele“ srušio u poslednjim momentima, ali su navijači mogli mnogo spokojnije da gledaju susret da su Van de Bek, Bruno Ferndandeš, Kavani ili Medison Grinvud pogodili jednu od četiri izglednih šansi u uvodnih pola sata.

Ipak, sve što su propustili do tog trenutka, od 88. minuta do kraja susreta su izabranici Olea Gunara Solskjera naplatili. Malo je nedostajalo da rezultat bude još ubedljiviji, ali je Fernandeš pogodio prečku u poslednjim trenucima susreta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar