Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Fudbalska reprezentacija Severne Makedonije savladala je Nemačku i tako napravila ubedljivo najveće iznenađenje od početka kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo, a odlazeći selektor ove selekcije Joakim Lev je po završetku meča rekao da je veoma razočaran nakon poraza.

„Gorko razočaranje. Nismo bili sveži, napravili smo mnogo grešaka. Činilo nam se da možemo u pojedinim momentima, ali smo, generalno gledano, izgubili na veoma razočaravajuć način, i to kod kuće“, rekao je Lev.

PROČITAJTE JOŠ...

Na njegovu izjavu se nadovezao i strelac jedinog gola Ilkaj Gundogan:

„Svesni smo da ovakve utakmice ne bi trebalo da gubimo. Golove smo primili na veoma loš način. Takve stvari ne očekujemo od sebe, i ne postoji pojašnjenje. Moramo svi da se trgnemo, da dignemo formu do maja“, rekao je Gundogan.

Ovim porazom Nemci su pali na treće mesto grupe J, i to iza Jermenije, koja je zabeležila i treći trijumf na meču protiv Rumunije pa ima stopostotan učinak i devet bodova, dok je Severna Makedonija došla do svog šestog boda.

Nemci su treći sa šest bodova, uz gol razliku 5:2, Rumunija ima tri boda, koliko i Island, dok Lihtenštajn na začelju nema nijedan osvojen bod, uz jedan dat i 10 primljenih pogodaka.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar