Nejmar
Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Nejmar i Tijago Silva, fudbaleri Pari Sen Žermena, otputovali su u rodni Brazil neposredno pre nego što su u Francuskoj pooštrene mere zaštite od koronavirusa.

„Karioke“ koje igraju za prvaka Francuske neposredno pre nego što je uvedena zabrana kretanja iskoristile su priliku da avionskim letom napuste Pariz i vrate se u Brazil.

PROČITAJTE JOŠ

Prema pisanjima francuskih medija Nejmar i Silva su se u strahu od koronavirusa vratili u Brazil gde je znatno manji broj obolelih u odnosu na Evropu. Sa tandemom je u domovinu otputovala i Silvina supruga koja je samo nekoliko dana ranije istakla da ne planiraju odlazak iz Pariza.

„Virusa ima svuda. Moj muž čeka da mu jave kad se vraća obavezama. Trenutno smo veoma tužni zbog svega, ali verujemo da će uskoro proći“, napisala je supruga Tijaga Silve nedavno na društvenim mrežama.

U Brazilu je trenutno 300 zaraženih koronavirusom, a jedna osoba je preminula usled zaraze, ipak znatno teža situacija je u Francuskoj gde se procenjuje da preko 7.500 ljudi ima koronavirus, a bitku je do sad izgubilo 148 ljudi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram