Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Jirgen Klop, menadžer Liverpula, spremio je radikalan rez nakon što je ekipa ispala iz Lige šampiona. Bez obzira na to što će "redsi" po svemu sudeći posle 30 godina uzeti trofej Premijer lige, Nemac je rešio da otpiše šestoricu igrača.

Harizmatični stručnjak Jirgen Klop ni u vreme pandemije koronavirusa ne prestaje da razmišlja o fudbalu. Naprotiv, opsednut je njim!

Tako su britanski mediji od insajdera dobili informaciju da će Klop do kraja sezone da se reši čak šestorice fudbalera Liverpula, kako bi u narednu ušao još jači, spreman da se takmiči na svim frontovima i da osvaja trofeje.

PROČITAJTE JOŠ

On je precrtao Hrvata Dejana Lovrena, koji je i ovako imao slabu minutažu u sezoni na izmaku.

Osim njega, Klop više ne računa ni na Divoka Origija, Džerdana Šaćirija, skupo plaćeno pojačanje Nabija Keitu, golmana Lorisa Karijusa i desnog beka Natanijela Klajna.

Pomenuti fudbaleri uglavnom su šansu dobijali s klupe i ne treba nikoga da čudi takva odluka šefa stručnog štaba „redsa“.

Ipak, jedno ime „upada u oči“ i pravo je iznenađenje da se na listi za odstrel našao Nabi Keita, koji je plaćen 60 miliona evra Lajpcigu 2018. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram