Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Bibars Natho, fudbaler Partizana, nije štedeo reči kada je u pitanju potez Marka Gobeljića po završetku finalnog meča Kupa Srbije između Crvene zvezde i crno-belih.

Nakon što je meč završen, Gobeljić je otrčao do Vladimira Stojkovića, i tom prilikom skinuo šorts, aludirajući na izjavu koju je Stojković dao pred finalni meč.

PROČITAJTE JOŠ...

„Nismo pobedili i nismo osvojili Kup i to se događa, ali potrebno je imati minimalni nivo poštovanja prema fudbalu i timu protiv kojeg igraš“, rekao je vidno izrevoltirani Natho.

Potom je dodao:

„Ono što je igrač sa brojem 77 uradio je sramno i nadam se da će neko odgovoran u srpskom fudbalu preduzeti nešto. Nije normalno da neko skine šorts i prođe bez kazne. Zaslužio je najmanje deset utakmica suspenzije“, dodao je Izraelac.

Podsećamo, Crvena zvezda je nakon penala slavila sa 4:3 u meču koji je do treće penal serije bio krajnje sportski, nakon čega je usledio opšti haos, pošto je Stojković loptom odgurnuo Nikolu Krstovića, zbog čega je dobio drugi žuti karton, ali je ipak ostao na terenu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare